Ohjeita käyttäjille

Yleistä Nettivasara.fi huutokaupasta.

Huutokaupassa myydään mm. konkurssipesien, rahoitusyhtiöiden sekä erilaisten yritysten ja laitosten omaisuutta. Näin ollen huudettavat tuotteet voivat sisältää arvonlisäveron tai ne myydään arvonlisäverottomana, tämä tieto löytyy myytävän tuotteen tiedoista.

Myytävät tuotteet omistaa toimeksiantaja (myyjä). Nettivasara.fi toimii kauppapaikkana ja joissain tapauksissa maksujen välittäjänä ostajan ja myyjän välillä.

Myyntikohteisiin tutustuminen

Tutustu huolella myytävän tuotteen tietoihin. Mikäli kohteesta järjestetään esittelyjä, siitä on maininta tuotteen tiedoissa. Muussa tapauksessa tuotteet myydään huutokaupan myynti-ilmoituksen perusteella.

Rekisteröityminen

Voit rekisteröityä käyttäjäksi, vaikka et olisi juuri nyt tekemässäkään tarjousta jostakin myyntikohteesta.

Rekisteröityminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua tekemään tarjousta. Rekisteröityminen kuitenkin kannatta, sillä vain rekisteröityneille käyttäjille voimme lähettää jatkossa tietoa heitä kiinnostavista tuotteista.

Rekisteröityminen on helppoa. Täytäthän rekisteröitymislomakkeen huolellisesti, koska antamaasi sähköpostiosoitteeseen saat tiedot mm.

-          hyväksytyistä tarjouksistasi

-          tiedon tarjouksesi ylittymisestä

-          voitetuista huudoista

-          laskut voitetuista kohteista

sekä Nettivasara.fi lähettämät tiedotteet.

Tarjouksen tekeminen

Tarjouksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Tarjouksen tekeminen on aina sitova ostopäätös, mikäli voitat huutokaupan.

Voit tarjota tuotteesta mainitun minimikorotuksen määrän, tai enemmän. Osalle tuotteista on määritelty lähtöhinta tai hintavaraus. Lähtöhinta näkyy tuotteen tiedoissa, eikä tämän alle olevia tarjouksia voi tehdä.

Huutokaupan voittaminen

Huutokaupan päättyessä korkeimman tarjouksen tehnyt huutaja on huutokaupan voittaja.

Huutokaupan voittajalle lähetämme vahvistuksen sekä maksutiedot sähköpostiin.

Mikäli kohteella on hintavaraus ja voittanut huuto jää alle hintavarauksen, lähetämme tästä tiedon huutokaupan voittajalle sähköpostilla. Myyjä voi vahvistaa erikseen myydäänkö tuote tarjotulla hinnalla.

Maksaminen

Huutokaupan voittajalle tulee voittoilmoituksen mukana lasku, laskun löydät myös huutokauppasivulta ”voitetut kohteet” välilehdeltä. Laskun voit maksaa vain pankkisiirtona, muista käyttää laskulla olevaa viitenumeroa.

Tuotteiden luovutus

Tuotteet myydään vapaasti varastossa tuotteen tiedoissa mainittuun osoitteeseen, mikäli ilmoituksessa ei ole muuta mainittu. Mahdollisista toimituksista ostaja ja myyjä sopivat erikseen.

Tutustu tarkasti huutokaupan sääntöihin.

Toivomme sinulle hyviä ostoksia!

Nettivasara.fi

Copyright 2015 - Nettivasara.fi