Ilmoittajan käyttöehdot

1. Nettivasara.fi ei hyväksy ilmoituksia, jotka rikkovat Suomen lakia tai ovat muuten yleisten hyvien tapojen vastaisia. Ilmoittaja on vastuussa omista ilmoituksistaan ja väärinkäytösten ilmetessä tai muiden vilpillisten tai hyviä tapoja rikkovaa toimintaan kohdatessaan hänen on otettava välittömästi yhteyttä Nettivasara.fi asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@nettivasara.fi). Nettivasara.fi ylläpidolla on oikeus poistaa sääntäjen vastainen ilmoitus ilman erillistä ilmoitusta palvelustaan.

2. Ilmoitettavat kohteet on kuvattava mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja rehellisesti. Ilmoituksesta täytyy ilmetä kohteen tämänhetkinen kunto sekä siinä on kerrottava mahdolliset kohteen vauriot ja viat sekä muut asiat jotka voivat vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen. Kaikenlainen harhauttaminen tai jokin muu ostajan erehdyttäminen on ehdottomasti kielletty.

3. Ilmoittaja vastaa omien tietojen oikeellisuudesta, kuten laskutukseen liittyvien osoite- ja tilitietojen osalta. Ilmoittajan tiedot on syytä tarkistaa ennen ensimmäisen ilmoituksen julkaisemista.

4. Ilmoittajan täytyy pystyä luovuttamaan ilmoittamansa kohteet sovittuna ajankohtana, kun kohteen myyntiehdot ovat täyttyneet (esim. hintavaraus on ylitetty) ja kohde on sulkeutunut. Mikäli kohteelle ei ole ennalta määritelty noutoaikaa, niin siitä on sovittava viipymättä korkeimman huudon tehneen asiakkaan kanssa.

5. Ilmoituksessa täytyy ilmetä käytettävissä olevat maksu- ja toimitustavat sekä noudettavien kohteiden osoite- ja yhteystiedot.

6. Ilmoituksen kuvaus ja nimeäminen tulisi olla rakenteeltaan mahdollisimman selkeä ja tiivis, joten turhia korostuksia ja alleviivauksia tulisi välttää.

7. Kaikki huutokauppakohteen tarjoukset on tehtävä Nettivasara.fi palvelun kautta. 

8. Kohteiden ilmoituksissa on sallittu ainoastaan siinä myytävän kohteen/kohteiden markkinointi, kuitenkin sillä rajoituksella ettei siinä saa olla linkityksiä Nettivasara.fi ulkopuolisiin myyntikanaviin. Nettivasaran ylläpito pidättää oikeudet poistaa tai muokata sääntöjen vastaista ilmoitusta.

9. Mikäli kohde ei mene kaupaksi voidaan se asettaa uudelleen myyntiin (uutena ilmoituksena) tai kohteesta voi jättää vastastatarjouksen korkeimmanhuudon tehneelle asiakkaalle Nettivasara.fi palvelun kautta.

10. Osta heti hintaa käytettäessä ilmoittaja sitoutuu myymään julkaistun kohteen ilmoitetulla hinnalla suoraan ostajalle ja päättämään huutokaupan. Muussa tapauksessa osta heti hinta on voimassa kohteen julkaisusta lähtien ja näkyvissä niin kauan, kunnes kohteesta on tehty kaksi tai useampia huutoa. Tämän jälkeen mahdolliset muut myyntiehdot (esim. hintavaraus) astuvat voimaan eikä osta heti hinta ole enää voimassa. Kohteen omistus siirtyy tässä tapauksessa käyttöehtojen mukaisesti myyntiehtojen täyttyessä voittajalle sen jälkeen, kun kohde on todistettavasti maksettu kokonaisuudessaan.

Copyright 2015 - Nettivasara.fi